Εταιρεία

 

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φτιαγμένο με τέχνη & παράδοση.

Η GOLDEN ELEON ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για την υγιεινή διατροφή επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του τόπου μας και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει... Το ελαιόλαδο.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της είναι ο Καραβάς Αντώνης ενώ την εταιρεία πλαισιώνουν άτομα με εμπειρία στην υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους αντιπρόσωπους: στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, στην Μυτιλήνη και στην Εύβοια, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την παράγωγη ελαιολάδου, γεγονός που δίνει εγγύηση της άριστης ποιότητας του ελαιόλαδου μας και μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών ελαιολάδου και έχει ως σκοπό να διαθέτει αποκλειστικά το ελαιόλαδο δίχως χημικές παρεμβάσεις στο εξωτερικό και στην Ελληνική αγορά. Είναι γνωστό ότι το Ελληνικό ελαιόλαδο είναι το υπ' αριθμόν 1 καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο. Με την εμπειρία μας και τους συνεχείς ελέγχους επιλέγουμε το καλύτερο ελαιόλαδο της Ελλάδας και το μεταφέρουμε σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις που έχουν το ISO 22000 και HAICAP. Το αποθηκεύουμε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος και το τυποποιούμε με αυστηρές προδιαγραφές που έχουν σκοπό την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή. Δέσμευση μας να σας προσφέρουμε ένα αγνό και ποιοτικό ελαιόλαδο.

Το ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας το συσκευάζουμε στις πιο προσεγμένες, υψηλής αισθητικής, πρακτικές συσκευασίες .Το είδος του μπουκαλιού που χρησιμοποιούμε είναι MARASCA, DORIKA, πλαστικές φιάλες ΠΕΤ και χύμα. Είναι προφανές ότι δίνουμε ιδιαίτερη αξία στις ανάγκες του καταναλωτή και άρα επενδύουμε στην εμφάνιση, την ασφαλή συσκευασία, την ποιότητα και την διατροφική αξία του ελαιολάδου μας.

Με πρώτο στόχο την ποιότητα και τον σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή σας καλούμε να απολαύσετε το ανώτερης ποιότητας ελαιολάδου μας ώστε και εσείς οι ίδιοι να διαπιστώσετε την άριστη ποιότητα.

Με εκτίμηση,

Καραβάς Αντώνης

Ιδιοκτήτης και ιδρυτής

Η Εταιρεία μας

Η GOLDEN ELEON ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για την υγιεινή διατροφή επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του τόπου μας και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει... Το ελαιόλαδο. Με πρώτο στόχο την ποιότητα και τον σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή σας καλούμε να απολαύσετε το ανώτερης ποιότητας ελαιολάδου μας ώστε και εσείς οι ίδιοι να διαπιστώσετε την άριστη ποιότητα.

Επικοινωνία

Παναγιώτη Κακάτσου 4, Αμάρυνθος Εύβοιας, 34006, Ελλάδα
(+30) 22290-38114
 (+30) 6974120999
(+30) 22290-38114
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.