"Συλλέγουμε τις καλύτερες ελιές για να φέρουμε

το καλύτερο ελαιόλαδο στο τραπέζι σας."

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Φτιαγμένο Με Τέχνη & Παράδοση

Η GOLDEN ELAION ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για την υγιεινή διατροφή επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του τόπου μας και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει... Το ελαιόλαδο.

Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της είναι ο Καραβας ο Αντώνης ενώ την εταιρεία πλαισιώνουν άτομα με εμπειρία στην υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους αντιπρόσωπους : στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, στην Μυτιλήνη και στην Εύβοια, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την παράγωγη ελαιολάδου, γεγονός που δίνει εγγύηση της άριστης ποιότητας του ελαιόλαδου μας και μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών ελαιολάδου και έχει ως σκοπό να διαθέτει αποκλειστικά το ελαιόλαδο δίχως χημικές παρεμβάσεις στο εξωτερικό και στην Ελληνική αγορά.

Η Εταιρεία μας

Η GOLDEN ELEON ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για την υγιεινή διατροφή επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του τόπου μας και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει... Το ελαιόλαδο. Με πρώτο στόχο την ποιότητα και τον σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή σας καλούμε να απολαύσετε το ανώτερης ποιότητας ελαιολάδου μας ώστε και εσείς οι ίδιοι να διαπιστώσετε την άριστη ποιότητα.

Επικοινωνία

Παναγιώτη Κακάτσου 4, Αμάρυνθος Εύβοιας, 34006, Ελλάδα
(+30) 22290-38114
 (+30) 6974120999
(+30) 22290-38114
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.